afis-mare

Alegând Banatica Events optezi pentru un eveniment bine structurat și organizat

Distracția și consolidarea legăturilor de lucru sunt garantate de Banatica Events prin grija pentru ecare detaliu

 

Corporate events

Un brand nu apare, ci se construiește! Promovează brand image-ul într-o atmosferă destinsă și informală, dar bene ciind în același timp seriozitatea speci că unui eveniment profesionist. Vrei ca imaginea produsului să e percepută în mod pozitiv de publicul țintă? Noi direcționăm lumina re ectoarelor către brandul promovat. Îți oferim un marketing mix care comunică publicului și mass-media toate detaliile cheie ale produsului tău.

CORPORATE PARTIES

Petreceri tematice Vrei să ieși din tipare? Convinge-te și evadează alături de noi! Experții Banatica Events transformă ideile în realitate și evenimentele în poveste.

Ziua companiei

Evenimentele VIP sunt un important instrument de marketing pentru a crește şi a menţine loialitatea clienților cheie.

teambuilding inspirat de nevoile tale

COMPETIȚIE, locații deosebite ce vor răspunde cu siguranță așteptărilor tale prin meniurile personalizate, opțiunile multiple de aranjament, exibilitatea spațiului oferit și serviciile prompte și profesioniste.

Ziua Angajatului

Fericirea angajaților aduce succesul companiei. Oferă-le colegilor tăi o experiență inedită! Ajută-ți echipa să se relaxeze, să se încarce cu energie pozitivă și bucură-te de reușita implicării lor în dezvoltarea companiei. Banatica Events îți oferă posibilitatea creării unor legături unice și indestructibile.